Obrim candidatures per al Memorial per la Pau Joan XXIII

La Unipau ha obert el període per presentar candidatures per al Memorial per la Pau – Joan XIII i per a la Menció d’Honor Frederic Roda.

Memorial per la Pau

Obrim el període per presentar candidatures per al Memorial per la Pau – Joan XXIII i per la Menció d’Honor Frederic Roda fins el dia 23 de novembre. Podeu presentar les candidatures a través d’aquest enllaç fins el 23 de novembre.

SOBRE EL MEMORIAL

Premi que la Universitat Internacional de la Pau conjuntament amb l’Institut Víctor Seix de Polemologia atorga a persones fortament compromeses amb la construcció de la pau i el desenvolupament humà. El guardó  es va donar per primera vegada al 1967, éssent el premi de pau més antic de Catalunya.

Algunes de les figures premiades han estat Raimon Panikkar, Eduardo Chillida, Maixabel Lasa, Adolfo Pérez Esquivel, Carmen Magallón o Josep M. Montferrer, entre d’altres.

Davant la limitació del guardó, el qual només premia a personalitats en vida, des de 2017 s’otorga també la Menció d’Honor Frederic Roda, destinada a retre homenatge a entitats i col·lectius que mereixen ser reconeguts pel seu compromís en l’àmbit de pau.

Ja podeu consultar totes les bases de la convocatòria.