Presentació del llibre "Arcadi al país de les oliveres"

Us convidem a participar a la presentació del llibre «Arcadi al país de les oliveres» dimecres que ve al Celler Modernista. La presentació començarà a les 18h i anirà a càrrec dels dos coautors del llibre, Bernat Oliveres i Mar Valldeoriola. L’acte estarà amenitzat musicalment per Albert Oliveres.

SOBRE EL LLIBRE
Aquesta és la història d’un dia a la vida d’Arcadi Oliveres, un home que feia camí cap a la recerca d’un món millor i més just. Acompanya’l allà on va per construir aquest món sense pobresa, més lliure, sense guerres i on es respecta la natura i els fruits que ens dona la terra.

Una mena de paradís que algunes persones en diuen Arcàdia, i d’altres, Utopia. Un territori imaginat però també real, on creixen oliveres, un símbol de pau, saviesa i resistència. Un viatge preciós de la mà de Bernat Oliveres i Mar Valldeoriola per apropar l’Arcadi Oliveres als lectors i lectores més joves.

És el primer llibre per a infants (+10 anys) dedicat a la figura i el pensament d’Arcadi Oliveres. Un llibre per a infants i tots els «arcadistes» seguidors de la seva filosofia de vida.