Presentació del Curs d'Estiu 2024

El 12 de juny presentem el programa complet de la 39a edició del Curs d'Estiu a les 18 hores al Claustre del Monestir

Curs d'Estiu 2024 UNIPAU

La presentació de la 39a edició del Curs d’Estiu FRONTERES. El recorregut de la violència, tindrà lloc al Museu del Monestir el 12 de juny a les 18 hores.

Neus Sotomayor, presidenta de la Universitat Internacional de la Pau, serà l’encarregada de presentar el programa complet del curs d’enguany. La jornada continuarà amb la conferència «La representació mediàtica de les migracions» amb l’Anna Surinyach Garcia, fotògrafa documental i editora gràfica de la revista 5W.

La guerra d’Ucraïna ha provocat un dels moviments més grans de persones de les últimes dècades. Però no és l’únic, estem en el moment de la història en què més persones s’han vist obligades a deixar casa seva per diferents causes relacionades amb tota mena de violències. Les guerres, la pobresa, les fams i el canvi climàtic han fet que milions de famílies deixessin casa seva per poder continuar vivint. Tot i això, moltes vegades es troben amb murs físics, burocràtics i psicològics. Com explicar totes aquestes històries a través de les imatges?

El programa complet ja està diponible i les inscripcions obertes.