HISTÒRIA

La creació de la Unipau va ser impulsada per Frederic Roda Pérez a través de l’Institut Víctor Seix de Polemologia i d’Adolfo Pérez Esquivel, premi Nobel de la Pau, i des dels seus inicis té la seu a Sant Cugat del Vallès. 

Des dels inicis, la Unipau  ha centrat la seva activitat entorn al Curs d’Estiu, un curs anual sobre una temàtica concreta que ofereix conferències, tallers i taules rodones en un ambient proper i distès.

Adolfo Pérez Esquivel.

Frederic Roda Pérez.

Amb els anys la fundació ha anat incorporant i implementant nous projectes, com ara els seminaris “Pensament per la pau”, les “Nits temàtiques” o el projecte educatiu “Teixint Xarxes”, entre d’altres.

La vocació de la Unipau sempre ha estat treballar per la sensibilització entorn de la cultura de la pau en un marc de justícia global. L’equip humà, integrat per persones provinents de diferents disciplines i edats, treballa en xarxa amb altres institucions i entitats que persegueixen el mateix objectiu.

Descobreix la història de la Unipau de la mà de l'Arcadi

«Amb la veu d’Arcadi Oliveres» és un programa de ràdio creat per la comunicadora Jessica Sotodosos en el marc del seu Treball de Final de Grau sobre la història de la Unipau.

Som membres de: