Exigim aturar el genocidi a Gaza

La lluita armada mai no és la solució als conflictes. Exigim que els governs demanin l'alto el foc immediat i incondicional.

Aturar Genocidi a Gaza

Fa dies que Israel ha expandit la incursió per terra. Podem veure com l’exèrcit israelià ataca hospitals, escoles o camps de refugiades, violant el Dret Internacional Humanitari. Volem manifestar la nostra solidaritat amb totes les víctimes i, per això, davant del genocidi que està cometent l’Estat d’Israel, exigim al Govern català, espanyol i a la Unió Europea:

1. Un alto el foc immediat i incondicional.

2. Que exigeixin a Israel l’establiment de corredors humanitaris per a garantir que l’ajuda mèdica i el subministrament d’aliments arribin a la població de Gaza.

3. La suspensió del comerç d’armes amb Israel i la cooperació militar i de seguretat.

4. Que pressionin Israel per acabar amb l’ocupació, el colonialisme i l’apartheid al poble palestí i permeti el dret de retorn dels 8 milions de palestines refugiades.

La lluita armada mai no és la solució als conflictes. El silenci dels governs occidentals als atacs perpetrats per Israel no contribueixen a la fi de la violència. Cal aturar-la per garantir la llibertat del poble palestí