Nit Temàtica Laura Villadiego

Divendres 14 de maig tindrà lloc la Nit Temàtica mensual de la Universitat Internacional de la Pau.

Conversarem amb Laura Villadiego autora del llibre Carro de combate: Consumir es un acto político.

Lloc: online via zoom.
Inscripcions: https://bit.ly/3miRonQ 

Hora: 19h

Esdeveniment al Facebook aquí

Nit Temàtica Helena Maleno

Aquí podeu tornar a veure la Nit Temàtica del divendres 16 d’abril on vam conversar amb Helena Maleno autora del llibre Mujer de frontera. Defender el derecho a la vida no es un delito. 

Nit Temàtica Pere Ortega

Aquí podeu tornar a veure la Nit Temàtica del divendres 19 de març on vam conversar amb Pere Ortega autor del llibre Dinero y militarismo. Del franquismo a la democracia (1939-2018).

Nit Temàtica José María Perceval

Aquí podeu tornar a veure la Nit Temàtica del divendres 22 de gener on vam conversar amb José María Perceval autor del llibre El Populismo.

Nit Temàtica Miguel Pajares

Aquí podeu tornar a veure la Nit Temàtica del divendres 11 de desembre on vam conversar amb Miguel Pajares autor del llibre Refugiats climàtics que va parlar sobre les migracions de la crisi ecològica i la urgència de canviar les polítiques globals.

Nit Temàtica Melibea Obono

Divendres 20 de novembre  tindrà lloc la Nit Temàtica mensual de la Universitat Internacional de la Pau.

Conversarem amb la Melibea Obono autora del llibre Allí abajo de las mujeres, que ens parlarà sobre a situació de les dones a Guinea Equatorial
Lloc: online via zoom.
Inscripcions: https://bit.ly/3oneESy 
Hora: 19h

Esdeveniment al Facebook aquí

Nit Temàtica David Meseguer

Aquí podeu tornar a veure la Nit Temàtica del divendres 30 d’octubre on vam conversar amb David Meseguer co-autor del llibre Respirando Fuego, que ens va parlar sobre la resistència contra Estat Islàmic que va posar als kurds en el focus mediàtic.