Categories
CURS D'ESTIU

Inscripcions obertes a la 36a edició del Curs d’Estiu de la Unipau

Sota el títol “El canvi necessari. Una mirada ecologista, feminista i antiracista”, el curs d’enguany portarà a la ciutat ponents com Carlos Taibo, Enric Tello o Charo Morán

El curs se celebrarà per primera vegada a la Unió Santcugatenca, després de 35 edicions al Centre Borja, del 8 al 14 de juliol

La Unipau presenta la XXXVI edició del Curs d’Estiu, que enguany se celebrarà sota el títol “El canvi necessari. Una mirada ecologista, feminista i antiracista”. Totes les conferències seran de manera presencial i es podran seguir per “streaming” al canal de YouTube de la Unipau. Una altra de les novetats és el canvi d’ubicació del curs. Després de 35 edicions al Centre Borja, per primera vegada el Curs d’Estiu se celebrarà a la Unió Santcugatenca, enguany del 8 al 14 de juliol. Aquest canvi d’ubicació respon a la voluntat d’apropar el curs al centre del poble i als seus veïns. Aquesta també serà la primera edició del Curs d’Estiu sense l’Arcadi Oliveres, que va morir el passat 6 d’abril.

EL PROGRAMA

El programa consta de 14 conferències i cinc activitats complementàries, a més de la conferència inaugural i la conferència de cloenda. Pots trobar tota la programació en aquest enllaç.

LES INSCRIPCIONS

Les inscripcions per al Curs d’Estiu ja són obertes i es poden formalitzar al web de la Unipau (unipau.org) o en aquest enllaç. Per a l’edició d’enguany, s’ha establert un preu únic per a tot el curs de 35 €. Tot i que el preu del curs és independent al número de dies que s’assisteixi, en el formulari d’inscripció es demana que s’especifiqui quins dies es vindrà i a quin torn (matí, tarda o tot el dia) per poder tenir un control de l’aforament arran de les restriccions provocades per la Covid-19.

Data: Del 8 al 14 de juliol de 2021
Lloc: Avinguda de Josep Anselm Clavé, 13
Sant Cugat del Vallès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *