Categories
Actualitat

Seminari d’Hivern 2022: Turisme sostenible?

Us informem que els propers 18 i 19 de febrer la Unipau celebrarà una nova edició del Seminari d’Hivern. En aquesta edició de 2022, el seminari se centrarà en l’impacte del turisme i en si realment existeix un turisme respectuós amb el mediambient, amb l’ecosistema i la cultura local.

Per respondre a aquesta i a més preguntes comptarem amb una primera ponència divendres a càrrec de l’Asseblea de Barris pel Decreixement Turístic. Dissabte se celebraran dues taules. L’antropòleg urbà José Mansilla i la membre d’Ecologistes en Acció Maria Garcia seran els participants de la primera taula. La segona estarà formada per l’activista Margalida Ramis i el membre d’Alba Sud Raül Valls.

Per garantir el control sobre l’aforament de l’acte donada la situació d’emergència sanitària, preguem als interessats en assistir que s’inscriguin en el formulari que trobaran a continuació: https://forms.gle/rDZnXG7sm9491eFz9

EL PROGRAMA

Divendres 18 de febrer a les 18h: Model turístic a Barcelona. Una reconversió necessària”, a càrrec de l’Assemblea de Barris pel Decreixement Turístic.

Dissabte 19 de febrer a les 10.00h: “Urbanisme neoliberal”, a càrrec de José Mansilla, i “Transport, turisme, impacte social i reptes”, a càrrec de Maria Garcia.

A les 12h: “Canvi econòmic per sortir del monocultiu turístic”, a càrrec de Margalida Ramis, i “Perspectives crítiques del turisme. Turisme de proximitat?”, a càrrec de Raül Valls.


Us convidem a tornar a veure la ponència d’Ernest Cañada al Curs d’Estiu sobre el turisme, així com l’última Nit Temàtica amb Cañada i Carla Izcara, en què el turisme és el principal protagonista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *